وبلاگ رسمی دکتر عبدالرحمن رحمتی

تازه ترین اخبار پاوه وثلاث باباجانی و جوانرود و روانسر .....
بیوگرافی دکتر عبدالرحمن رحمتی
وبلاگ رسمی دکتر عبدالرحمن رحمتی

بیوگرافی دکتر عبدالرحمن رحمتی:
ایشان متولد ۱۳۵۲ در روستای دشه از توابع شهرستان پاوه می باشند، تحصیلاتش را تا مقطع راهنمایی در روستای زادگاهش و متوسطه را در شهر پاوه گذراند، پس از اخذ دیپلم در همان سال موفق به ورود به دانشگاه و تحصیل در رشته الهیات و معارف اسلامی شدند، ایشان برای ادامه تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد، رشته عمران را برگزیدند و این دوره را هم با موفقیت پشت سر گذراندند و عزم خود را باز هم برای ادامه تحصیل جزم کرده و هم اکنون دکترای مدیریت کسب و کار می باشند.
اهم فعالیتهای ایشان:
✅ تدریس در آموزش و پرورش.
✅ مدرس دانشگاه.
✅مدرس دوره های ضمن خدمت.
✅مدیر گروههای آموزشی در مقاطع دبیرستان و هنرستان.
✅ مدیریت پروژه های عمرانی در سطح استان کردستان و همدان.
✅رییس هیأت مدیره شرکت عمرانی سانا طرح.
✅پیمانکار سازه های بتنی و فلزی در سطح استان.
✅طراح و مجری برخی طرحهای عمرانی در استانهای فارس و اصفهان.
✅حضور و مشارکت فعال در برنامه های حمایتی و خیریه ای سازمان بهزیستی.
✅حضور و مشارکت فعال در برخی مؤسسات خیریه ای

کلمات کلیدی

بیانیه جبارمحمودی کاندیدای ردصلاحیت شده

جلسه ای برای بانوان با حضور جناب آقای دکتر عبدالرحمان رحمتی

کمک دو میلیاردو 980میلیون ریالی حامیان طرح اکرام به ایتام جوانرودی

هر یتیم روانسری از حمایت دو یا سه حامی نیکوکار بهره مند است

ام دکتر عبدالرحمن رحمتی به حامیان و هوادارانش

237 شعبه اخذ رأی در حوزه انتخابیه پاوه و اورامانات

رئیس هیات بازرسی بر انتخابات شهرستان؛

سه توجیهی مسئولین ستادانتخاباتی با گروسی

بیانیه دکتر عبدالرحمن رحمتی به مردم پاوه و اورامانات

یام گروه تلگرام دکتر عبدالرحمن رحمتی.

عضو شورای سیاستگذاری اصلاح طلبان کرمانشاه.

شورای روحانیت شهرستان پاوه

ریزگردها مدارس کرمانشاه را تعطیل کرد

زلزله 3.5 ریشتری تازه آباد را لرزاند.

تریبونی برای وعده ها

مراتع و آبخیزداری کشور

رئیس سازمان جنگل‌ها

بهبود وضع تغذیه کودکان زیر5 سال

دست سازه هایی که به دست فراموشی سپرده شدند

اجرای فاز دوم پارک پرندگان آبزی

5 هزار و 200 قطعه بوقلمون 120 روزه در روانسر طعمه آتش شد

مسئولین!!! مردم مسئول می خواهند

وقتی مشکلات به حدی پیش پا افتاده می شود که دیگر به چشم نمی آید

شناسنامەو دوکتور عەبدۆلڕەحمانێ ڕەحمەتی:

اسخ های دکتر رحمتی به کاربران گروه تلگرام هم اندیشان.

استان کرمانشاه با 2 میلیون نفر جمعیت

دوشنبه شب به 11.26جلسه باشکوهی در منزل شخصی دکتررحمتی

شنبه شب 11.24 جلسه ای با شکوهی

دغدغه بازاریان و کسبه بازارچه مرزی جوانرود

امروز 11.24 دهمین جلسه ی بانوان حامی دکتر رحمتی

بایگانی

هفته گذشته شرایطی فراهم گردید که شورای اسلامی شهر و شهردار پاوه میزبان مهمانان ارجمندی از دفتر معاونت محترم عمرانی استانداری باشند.

حضور اساتید معزز در پاوه و بازدید میدانی از بخش های مختلف شهری شرایطی را فراهم نمود تا اهم مشکلات شهر پاوه به تشریح خدمت مهندس نیک کردار معاونت محترم استاندار، مهندس جوادیان مدیرکل محترم امور شهری وشوراهای استانداری، مهندس نجفی مدیرکل دفتر امور فنی معاونت محترم استانداری یادآوری گردد. در این راستا مکاتباتی از قبل تهیه و جهت استحضار مسئولین محترم تقدیم حضور عزیزان گرانمایه گردید، امید آنکه این سفرها منشاء خیر و برکت برای شهرمان گردد. گزارش جلسه و پیامدهای آن بنا به دلایلی با تأخیر تقدیم و در دو بخش حضور همشهریان ارجمند می گردد، در این قسمت بخشی از تنگناها و مشکلات شهر که توسط شهردار به نمایندگی از سایرین قرائت گردید ارائه می گردد، انشالله در نوبت بعدی، بیانات و توصیه های معمول معاونت محترم استانداری و کارشناسان محترم همراه تقدیم حضور همشهریان ارجمند می گردد.

  سلام خسروی شهردار پاوه خطاب به مهندس نیک کردار وهمراهان محترم شان در توصیف این دیارگفت: شهر پاوه مرکز اورامانات، تنها شهری است که زبان هورامی، زبان غالب آن است؛ زبانی که قدیمی ترین زبان ایران زمین و نشان از قدمت شهری را دارد که جزء اولین نقاط شهری استان انتخاب و به نوعی مادر اورامانات محسوب می شود.

خسروی گفت: هرچند در گذر زمان از وسعت آن کاسته و یا روند توسعه اش آنطور که مدنظر است به درستی تسری نیافته است، اما الحمدلله فرزندانش خوب پیشرفت نموده و انشاالله با عنایت حضرتعالی و سروران گرانمایه و سرمایه های این دیار بتوانیم در مدار اصلی گام برداریم.

 

وی در ادامه خاطر نشان ساخت: هر شهری می تواند پیشرفت و یا پسرفت داشته باشد، شهرهایی که بافت مذهبی دارند خیلی سریع مراحل توسعه را طی می نمایند، دیگر شهرهایی که توسعه یافته اند به واسطه مدیران شهری بوده که توانسته اند با استفاده از منابع در اختیار و الطاف الهی که مشمول آن مناطق گردیده است ، زمینه های توسعه را فراهم نمایند (دوبی شهری است که موهبت طبیعی ندارداما با توجه به مدیریت شهری وسیاست های اجرایی موهبت هایی به وجود آورده اند که در سایرنقاط جهان نظیر ندارد)

شهردار پاوه برای توسعه این شهر بر دو مزیت اصلی تأکید نمود:یکی طبیعت زیبا و منحصربفردش و دیگری می توان به مرزی بودن آن اشاره نمود، در مقوله توسعه گردشگری ما شهری داریم که هر چهار فصل آن در نوع خودش بی نظیر بوده و می توان هر چهار فصلش را در یک فصل دید، بهترین مزیت برای جذب گردشگری را دارد.

خسروی در خصوص مرز و محدودیت های آن افزود: همگان مرز را بستری برای توسعه می دانند، وضعیتی که برای شهرهای مجاور ما علی رغم داشتن فاصله تا مرز، به درستی توانسته اند زمینه اشتغال وعمران آبادانی خویش را فراهم نمایند اما همچنان ما غبطه می خوریم و از این بستر محروم ایم، ما از مرز فقط از سختی هایش استفاده می کنیم، شهرمان به عنوان معبری برای انتقال کالا به کردستان و جوانرود است موضوعی که برای عموم مردم ما سودی در بر ندارد، با توسعه بازارچه های مرزی و… می توانیم پاوه را مثل بانه در بیاوریم که کرمانشاه نیز از این مزیت بهره لازم را داشنه باشد. البته ما به سبب سؤمدیریت تاکنون نتوانستیم از فرصت هایی که خداوند به ما داده است بنحو شایسته استفاده نمائیم.

سلام خسروی در ادامه تصریح نمود: در کنار این مواهب مشکلاتی داریم ، پاوه شهری است با موقعیت وبژه ، شهری که شیب آن تا ۳۰ درجه می رسد، در این شیب فعالیت هایی انجام نمی گیرد و اگر هم صورت گیردبسیار هزینه بردار است، که ین مشکلات ، هزینه های نگهداری را بالا برده است. شهرهای همجوار با نصف هزینه های معمول می توانند شهر را اداره نمایند.

معاونت-عمرانی-در-پاوه3

شهردار پاوه در خصوص نیروی انسانی افزود: این شهرداری به عنوان قدیمی ترین شهرداری استان وهمتراز با همدان از لحاظ نیروی متخصص با مشکل مواجه می باشد، از سال ۶۰ پرسنلی که بازنشسته شده اندتاکنون جایگزین نشده اند، شهرداری هایی که اخیراً دایر شده اند، پرسنل موجود آنها از مابیشتر می باشد،۱۳ نیروی رسمی موجود داریم این در حالی است که ۱۵ نفرکمبود چارت سازمانی داریم امیدوار هستیم تسریعی در پذیرفته شدگانی که مراحل گزینش و… را انجام داده انددر این رابطه به عمل آید.

ایشان مشکل اصلی شهرداری پاوه را مالی برشمرد ودر ادامه افزود: کار را نیروی انسانی ومنابع مالی به پیش می برند موضوعی که در پاوه از هر دو نظر با مشکل مواجه می باشد، بخشی از آن مربوط به کارهایی بودکه نیاز شهروندان بوده است… ، وی بودجه شهرداری پاوه را در سال ۹۳ حدود ۳ میلیارد تومان برآورد نمود ودر ادامه گفت که در همین زمان بیش از ۲ میلیارد بدهی داریم موضوعی که تناسبی بین این دو مشاهده نمی گردد.

 

هزینه های جاری شهرداری در ماه معادل ۳۰۰ میلیون تومان است،در این مدت با فعال سازی منابع درآمدی شهرداری وفعال نمودن کدهای درآمدزا در بهترین شرایط فقط می توانیم ۲۵۰ میلیون تومان داشته باشیم ، واضح است با اینکارها فقط می توانیم کارهای جانبی و روزمره شهرداری را دنبال نمائیم، اگر بخواهیم فعالیتی داشته باشیم نیازمند حمایت جنابعالی هستیم وخوشحال شدیم که فرمودید بودجه را بر اساس کار می دهیم (در مقابل تلاش بیشتر، اعتبار بیشتری تخصیص می دهیم).

سلام خسروی با توجه به تنگناهای ترافیکی پاوه گفت: با عنایت حضرتعالی وتخصیص اعتباری می توانیم شهر را بسازیم، شهری داریم که محل ارتباطی است، سدهایی در حال ساخت داریم، پل دوآب در حال ساخته شدن می باشد، ظرفیت مرز و… سبب گردیده که دیگر جاده پاوه جوابگو وضع موجود نباشد، وباید رینگ شهری بیشتراز گذشته مورد توجه قرار گیرد.
در پاوه سه خیابان هم عرض داریم که در یک نقطه به هم جمع می شوند، این وضعیت برای ما نیز قابل قبول نیست اما الان خیرالموجودین ماست ،ما در انتخاب بین بد وبدتر ، بد را برگزیدیم. به همین مناسبت انتظار همراهی در بازگشایی معبر میدان مولوی را داریم ، معبری که با حفظ بافت مذکور در حال پیگیری هستیم.

 

شهردار پاوه به مشکلات فراروی طرح جامع پرداخت و گفت: طرح جامع پاوه در سال ۸۸ تهیه شده وبا وضعیت موجود اشکالات عدیده ای ساختاری را به وجود آورده است، بعضی پلاک های قدیمی در آن لحاظ نگردیده ، موضوع دیگری که باید بدان توجه شود این است که توسعه شهررا فقط در یک نقطه دیده اندکه آنهم با دو محدودیت باغات ودیگری شهرک کارگاهی مواجه است. که این نیز به مثابه یک دریچه محدوده ی آن را مسدود نموده است. همانطوریکه وعده فرمودید امید است با دعوت از مهندسین مشاور این امر به سرانجام مطلوب برسد.

خسروی شهرک کارگاهی را یکی دیگر از مشکلات شهر پاوه توصیف نمود وافزود: این شهرک خود معضلی است که خیلی وقت ها پیش شروع شده ولی پایانی برای آن مشخص نیست، این امر مشکلاتی را برای شهرداری به وجود آورده است ، حتی یک برگ از مدارک موجود در شهرداری نبود وشرکت صنوف آلاینده متقبل امورات مربوطه است. اما روندی برای اتمام فعالیت مشاهده نمی گردد ودر مسیر توسعه شهر هم قرار گردیده است.

 

شهردار پاوه ورودی پاوه را شایسته این شهر ندانست و در ادامه افزود: تداخل شهر وروستا در ورودی شهر را موضوعی برشمرد که در کمتر جایی می توان بدین سان مشاهده نمود، مقوله ورودی شهرمان مرز مشخصی ندارد،یک درهم ریختگی عجیبی ایجادشده (دوریسان)، خدمات نامنظم ازدحام و… نمای زشتی را به وجود آورده است امید می رود در بازنگری بتوانیم آن را حل نمائیم.

 

خسروی کمبود زمین و گرانی مسکن را عاملی در افزایش طبقات ساختمانی برشمرد و گفت: تراکم در پاوه حداکثر تا مرز ۴ طبقه است، این در حالی است که درخواست مردم در جهت ۶ و یا ۷ طبقه است ، در این راستا انتظار داریم در مناطقی که بافت شهر و عرض خیابان شرایط لازم را دارا می باشد مجوز احداث عمودی صادر شود.

وی کمیسیون ماده ۱۰۰ را به عنوان منبع درآمد قلمداد نمود وافزود: اگر جلو آن را بگیریم تأمین درآمد شهرداری با مشکل مواجه می گردد. کمیسیون ماده ۱۰۰ بجای اهرم جلو گیری کننده موارد غیر قانونی به عنوان اهرم برای درآمدزایی استفاده می شود.

طرح مشکلات پاوه4

سلام خسروی در خصوص مساعدت سد داریان گفت: انشاا… جناب آقای مهندس نجفی که قول مساعد برگزاری جلسه ای با حضور مسئولین محترم دادند، زمینیه برگزاری این نشست را فراهم نمایند، زمانی که قول ۶ تا۷ میلیارد به اداره راه و شهرسازی دادند، ترتیبی اتخاذ گردد که نیمی از این مبلغ نیز به پاوه تخصیص دهند، با توجه به حجم مشکلات فراروی شهرمان استفاده از این ظرفیت می تواند برای عمران و آبادی این شهر کارساز باشد.

شهردار پاوه به بخشی از فعالیت ها و دور نمای آن در آینده ی این شهرپرداخت و افزود: در ارتفاعات بالای شهر با مساعدت اداره منابع طبیعی مقدمات احداث پارک جنگلی طراحی نمودیم و برای آن برنامه ها داریم، در بلوار جانبازان با توجه به موقعیت خوب آن بنا بر احداث باغ گل ها را داریم، پارک شهید کاظمی بهترین ویژگی را برای احداث باغ پرندگان را در خود جای داردوخیلی راحت می توان آن را محصور نمود.
ساختمان قدیمی شورا و شهرداری در بهترین نقطه شهر واقع است بنا بر این داریم با مشارکت بخش خصوصی بتوانیم پارکینگ طبقاتی داشته باشیم.

 

سلام خسروی کرایه بندی املاک شهرداری را متناسب با وضعیت روز ندانست وافزود: اجاره مغازه های ما که به سبب قدمت با نازکترین مبلغ واگذار گردیده اکثر آنان در حد ۱۳ تا ۱۵ هزار تومان است، این در حالی است که مغازه مجاور به ۷۰۰ هزار تومان اجاره داده شده است، اخیراً شورای شهر با توجه به تفاوت فاصله آشکار، با افزایش کرایه دکاکین قدیمی در بعضی از مناطق شهر ۱۰۰% تا ۴۰۰% موافقت نموده است با این شرایط در بهترین موقعیت حتی به ۵۰ هزار تومان هم نمی رسد ، این در حالی است که با نارضایتی آنان مواجه شده ایم.

شهردار پاوه به تمهید مقدمات راه اندازی کارخانه شن وماسه وآسفالت اشاره نمود و گفت: کارخانه ای که خود هزینه خود را پوشش نمی دهد، کارخانه آسفالت برای راه اندازی باید در روز۶۰۰ تن آسفالت تهیه کند در حالی که ما در این شهر فقط ظرفیت ۵۰ تن را داریم، وبرای تناژ کمتر روشن نمودن کارخانه صرفه اقتصادی ندارد فلذا از حضرتعالی در خواست می نمائیم که با رایزنی با شهرداری های مناطق همجوار ترتیبی اتخاذ گردد که از این کارخانه خرید نمایند وما قول می دهیم با بهترین کیفیت و کمترین مبلغ در اختیار آنان قرار دهیم.

 

سلام خسروی مشکلات دیگر شهر را در آشیانه آتش نشانی و اسقاطی بودن ماشین آلات دانست: وی ضرورت احدات ایستگاه آتش نشانی در مسیر دیگر به منظور پاسخگویی به حوادث غیر مترقبه شهر و بنا به محدودیت های ترافیکی مهم برشمردو در این راستا از مسئولین محترم درخواست نمود اگر استانداری زمینه ی خرید ماشین آتش نشان وحمل زباله را دارند با عنایت خویش در اختیار شهرپاوه قرار دهند.
امیدوار هستیم همه با کمک هم بتوانیم شهری را بسازیم که مد نظر شما باشد، شهر شهید چمران و… شهری که دیگران با مشاهده آن به خدمات دولت محترم پی ببرد ، شهری که با توجه به وعده بازگشایی مرز رسمی آن انتظار بیشری از آن وجود دارد….


منبع پاوه پرس

۹۴/۱۱/۱۵
محمد احمدزاده

برسی مشکلات پاوه