فرماندار جوانرود روز پنجشنبه در این جلسه با اشاره به کمبود آب شرب شهر جوانرود و روستاهای این شهرستان بر حل سریع این مشکل تا پیش از فصل تابستان تاکید کرد.


آرش لهونی افزود: برای تامین آب شرب شهروندان جوانرودی 200 لیتر آب در ثانیه در اختیار است که نمی تواند جوابگوی نیازهای مردم شهرستان باشد.

وی تصریح کرد: از 200 لیتر آب برداشتی مقدار زیادی در مسیر خط انتقال روستاها، مراکز صنعتی و کشاورزی و هدر رفت می شود و آبی که وارد شبکه می شود با توجه با توجه به افزایش تعداد مشترکان شهری، خشکسالی و کم آبی و مهاجرپذیری این شهرستان پاسخگوی نیاز مردم نیست.

وی با بیان اینکه سد جوانرود نیز یکی از مطالبات مردم است خواستار پیگیری احداث این سد برای تامین آب بلند مدت و تسریع در آغاز اجرای آن شد.

مدیرکل آب منطقه ای استان کرمانشاه نیز با اشاره به اینکه جوانرود یکی از شهرستان هایی است که با مشکل کمبود آب مواجه است، گفت: به صورت کوتاه مدت و بلند مدت پیگیر حل مشکلات کم آبی جوانرود هستیم.

کیاست امیریان افزود: برای کوتاه مدت با همکاری آب و فاضلاب روستایی در روستای سردم روانسر به دنبال تجهیز یک چاه و در میان مدت نیز یک چاه در روستای تم تم روانسر حفاری شده که امیدواریم با تجهیز این چاه درسال جاری بتوانیم 20 تا 30 لیتر در ثانیه به آب شرب شهرستان جوانرود اضافه کنیم.

وی با بیان اینکه سد جوانرود نیز در دستور کار وزارت نیرو قرار دارد تصریح کرد: اقدامات اولیه، گزینه یابی، مطالعات و توجیهات اقتصادی این سد انجام گرفته و با پیگیری های نماینده مردم اورامانات در مجلس شورای اسلامی 31 اردیبهشت ماه امسال جلسه ای برای مصوب کردن سد ساروخان و به دنبال آن تامین اعتبار وعملیات اجرای آن برگزار می شود.

فرماندار روانسر نیز با بیان اینکه نگاه من فرا شهرستانی و ملی است گفت: هر کاری از ما ساخته باشد آماده همکاری هستیم.

حسین ویسمرادی افزود: از آبی که به شهرستان جوانرود تزریق می شود به روستاهای شهرستان روانسر هم تزریق شود.

وی با اشاره به کمبود آب شرب بر بهینه سازی و مدیریت مصرف آب تاکید کرد.

شهرستان جوانرود با 74 هزار نفر جمعیت در 86 کیلومتری شمال غرب کرمانشاه واقع شده است.

منبع خبر:http://kermanshah.irib.ir