وبلاگ رسمی دکتر عبدالرحمن رحمتی

تازه ترین اخبار پاوه وثلاث باباجانی و جوانرود و روانسر .....
بیوگرافی دکتر عبدالرحمن رحمتی
وبلاگ رسمی دکتر عبدالرحمن رحمتی

بیوگرافی دکتر عبدالرحمن رحمتی:
ایشان متولد ۱۳۵۲ در روستای دشه از توابع شهرستان پاوه می باشند، تحصیلاتش را تا مقطع راهنمایی در روستای زادگاهش و متوسطه را در شهر پاوه گذراند، پس از اخذ دیپلم در همان سال موفق به ورود به دانشگاه و تحصیل در رشته الهیات و معارف اسلامی شدند، ایشان برای ادامه تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد، رشته عمران را برگزیدند و این دوره را هم با موفقیت پشت سر گذراندند و عزم خود را باز هم برای ادامه تحصیل جزم کرده و هم اکنون دکترای مدیریت کسب و کار می باشند.
اهم فعالیتهای ایشان:
✅ تدریس در آموزش و پرورش.
✅ مدرس دانشگاه.
✅مدرس دوره های ضمن خدمت.
✅مدیر گروههای آموزشی در مقاطع دبیرستان و هنرستان.
✅ مدیریت پروژه های عمرانی در سطح استان کردستان و همدان.
✅رییس هیأت مدیره شرکت عمرانی سانا طرح.
✅پیمانکار سازه های بتنی و فلزی در سطح استان.
✅طراح و مجری برخی طرحهای عمرانی در استانهای فارس و اصفهان.
✅حضور و مشارکت فعال در برنامه های حمایتی و خیریه ای سازمان بهزیستی.
✅حضور و مشارکت فعال در برخی مؤسسات خیریه ای

کلمات کلیدی

بیانیه جبارمحمودی کاندیدای ردصلاحیت شده

جلسه ای برای بانوان با حضور جناب آقای دکتر عبدالرحمان رحمتی

کمک دو میلیاردو 980میلیون ریالی حامیان طرح اکرام به ایتام جوانرودی

هر یتیم روانسری از حمایت دو یا سه حامی نیکوکار بهره مند است

ام دکتر عبدالرحمن رحمتی به حامیان و هوادارانش

237 شعبه اخذ رأی در حوزه انتخابیه پاوه و اورامانات

رئیس هیات بازرسی بر انتخابات شهرستان؛

سه توجیهی مسئولین ستادانتخاباتی با گروسی

بیانیه دکتر عبدالرحمن رحمتی به مردم پاوه و اورامانات

یام گروه تلگرام دکتر عبدالرحمن رحمتی.

عضو شورای سیاستگذاری اصلاح طلبان کرمانشاه.

شورای روحانیت شهرستان پاوه

ریزگردها مدارس کرمانشاه را تعطیل کرد

زلزله 3.5 ریشتری تازه آباد را لرزاند.

تریبونی برای وعده ها

مراتع و آبخیزداری کشور

رئیس سازمان جنگل‌ها

بهبود وضع تغذیه کودکان زیر5 سال

دست سازه هایی که به دست فراموشی سپرده شدند

اجرای فاز دوم پارک پرندگان آبزی

5 هزار و 200 قطعه بوقلمون 120 روزه در روانسر طعمه آتش شد

مسئولین!!! مردم مسئول می خواهند

وقتی مشکلات به حدی پیش پا افتاده می شود که دیگر به چشم نمی آید

شناسنامەو دوکتور عەبدۆلڕەحمانێ ڕەحمەتی:

اسخ های دکتر رحمتی به کاربران گروه تلگرام هم اندیشان.

استان کرمانشاه با 2 میلیون نفر جمعیت

دوشنبه شب به 11.26جلسه باشکوهی در منزل شخصی دکتررحمتی

شنبه شب 11.24 جلسه ای با شکوهی

دغدغه بازاریان و کسبه بازارچه مرزی جوانرود

امروز 11.24 دهمین جلسه ی بانوان حامی دکتر رحمتی

بایگانی

کرمانشاه- مدیر اداره بافت‌های فرسوده و ناکارآمد شهری راه و شهرسازی استان کرمانشاه گفت: ۱۴ درصد جمعیت کرمانشاه در بافت فرسوده و ۱۸ درصد نیز در سکونت‌گاه‌های غیر رسمی ساکن هستند.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد حسین امیری پیش از ظهر امروز سه شنبه در جلسه ستاد بررسی فوق العاده بافت فرسوده شهر کرمانشاه که در محل سالن جلسات فرمانداری برگزار شد، اظهار داشت: در خصوص وضعیت شهر کرمانشاه از نظر سکونت‌گاه و قوانین و مقررات برنامه ریزی هایی در نظر گرفته شده و سکونت گاه‌های فرسوده باید دارای برنامه مدون و جامع باشند.

این مسئول خاطر نشان کرد: هئیت دولت در شهریور سال گذشته جهت یکپارچه سازی این اماکن فرسوده و سکونت گاه‌ها با مشارکت دستگاه‌ها مصوبه ای داشته و بر اساس تبصره ۲ این سند، ستادهای استانی و شهرستانی تشکیل می‌شود و تنها یک دستگاه متولی نیست

مدیر اداره بافت‌های فرسوده و ناکارآمد شهری اداره راه و شهرسازی استان کرمانشاه خواستار توجه به عوامل اجتماعی برای به نتیجه رساندن امور شد و افزود: استان کرمانشاه از لحاظ بقایای سکونت های پیش از تاریخ به عنوان دروازه بین النهرین از جایگاه ویژه ای برخوردار بوده است.

امیری به افزایش بافت شهری به روستایی از ۱.۲۸ دهم درصد به ۲.۳۰ طی ۲۵ سال گذشته اشاره و بیان کرد: تغییرات و آهنگ فعلی زندگی شتاب، پاسخگوی نیازهای اجتماعی نیست و اقشار فقیر جایگزین ساکنین شدند و محلات حاشیه ای در شهر کرمانشاه به صورت تصاعدی در حال افزایش است و تحولات در نیم قرن گذشته موجب افزایش مهاجرت نیروی کار روستایی به شهر شده و به صورت غیر رسمی در حواشی استان اسکان یافته اند.

این مسئول گفت: ایجاد بافت غیر رسمی موجب می شود شان و منزلت اجتماعی استان کاسته شود و واحدهای مسکونی بالاتر از میانگین باشند و با مشکلات زیست محیطی فراوانی مواجه شوند.

امیری با اشاره به بند ماده ۱۷۱ قانون برنامه پنجم توسعه سال ۹۰ تا ۹۴ ابراز داشت: طبق این ماده واحده وزارت مسکن و شهرسازی موظف است ۱۰ درصد از بافت های فرسوده شده را احیا و بازسازی کند و یا مجریان طرح نوسازی وارد عمل شوند و بر اساس ماده ۱۷۲ نیز به منظور ارتقا شرایط محیطی پایدار و فراگیر ساکنان مناطق حاشیه نشین از مزایایی برخوردار شوند.

وی با اشاره به اینکه مساحت بافت فرسوده استان ۸۲۸ هکتار و مساحت سکونتگاه های غیر رسمی ۴۰۳ هکتار است، گفت: ۱۴ درصد از کل جمعیت شهر در بافت فرسوده و ۱۸ درصد در سکونت غیر رسمی ساکن هستند که در مجموع ۳۲ درصد کل جمعیت کرمانشاه در این مراکز ساکن اند که از این میان بیشترین آمار متعلق به جوانرود و قصر شیرین و در مرتبه بعد اسلام آباد قرار دارد.

امیری گفت: بر اساس شاخص های غیر رسمی کرمانشاه از نظر مناطق ویژه اجتماعی در رتبه و ردیف ۵ کشور قرار دارد و نرخ بالای بیکاری ، عدم ثبات مدیریت برای برنامه ریزی شهری و گرایش و اسکان مهاجران در بافت های تاریخی از جمله معضلات اجتماعی محسوب می شود.

مدیر اداره بافت‌های فرسوده و ناکارآمد شهری اداره راه و شهرسازی استان کرمانشاه اظهار داشت: مرکز استان کرمانشاه بزرگترین شهر در غرب ایران است که گشترش فیزیکی فراوانی داشته است و در عین حال می توان گفت کرمانشاه دارای قطب هفتم درمانی و نیز جایگاه ۴ گردشگری کشور محسوب می‌شود.