وبلاگ رسمی دکتر عبدالرحمن رحمتی

تازه ترین اخبار پاوه وثلاث باباجانی و جوانرود و روانسر .....
بیوگرافی دکتر عبدالرحمن رحمتی
وبلاگ رسمی دکتر عبدالرحمن رحمتی

بیوگرافی دکتر عبدالرحمن رحمتی:
ایشان متولد ۱۳۵۲ در روستای دشه از توابع شهرستان پاوه می باشند، تحصیلاتش را تا مقطع راهنمایی در روستای زادگاهش و متوسطه را در شهر پاوه گذراند، پس از اخذ دیپلم در همان سال موفق به ورود به دانشگاه و تحصیل در رشته الهیات و معارف اسلامی شدند، ایشان برای ادامه تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد، رشته عمران را برگزیدند و این دوره را هم با موفقیت پشت سر گذراندند و عزم خود را باز هم برای ادامه تحصیل جزم کرده و هم اکنون دکترای مدیریت کسب و کار می باشند.
اهم فعالیتهای ایشان:
✅ تدریس در آموزش و پرورش.
✅ مدرس دانشگاه.
✅مدرس دوره های ضمن خدمت.
✅مدیر گروههای آموزشی در مقاطع دبیرستان و هنرستان.
✅ مدیریت پروژه های عمرانی در سطح استان کردستان و همدان.
✅رییس هیأت مدیره شرکت عمرانی سانا طرح.
✅پیمانکار سازه های بتنی و فلزی در سطح استان.
✅طراح و مجری برخی طرحهای عمرانی در استانهای فارس و اصفهان.
✅حضور و مشارکت فعال در برنامه های حمایتی و خیریه ای سازمان بهزیستی.
✅حضور و مشارکت فعال در برخی مؤسسات خیریه ای

کلمات کلیدی

بیانیه جبارمحمودی کاندیدای ردصلاحیت شده

جلسه ای برای بانوان با حضور جناب آقای دکتر عبدالرحمان رحمتی

کمک دو میلیاردو 980میلیون ریالی حامیان طرح اکرام به ایتام جوانرودی

هر یتیم روانسری از حمایت دو یا سه حامی نیکوکار بهره مند است

ام دکتر عبدالرحمن رحمتی به حامیان و هوادارانش

237 شعبه اخذ رأی در حوزه انتخابیه پاوه و اورامانات

رئیس هیات بازرسی بر انتخابات شهرستان؛

سه توجیهی مسئولین ستادانتخاباتی با گروسی

بیانیه دکتر عبدالرحمن رحمتی به مردم پاوه و اورامانات

یام گروه تلگرام دکتر عبدالرحمن رحمتی.

عضو شورای سیاستگذاری اصلاح طلبان کرمانشاه.

شورای روحانیت شهرستان پاوه

ریزگردها مدارس کرمانشاه را تعطیل کرد

زلزله 3.5 ریشتری تازه آباد را لرزاند.

تریبونی برای وعده ها

مراتع و آبخیزداری کشور

رئیس سازمان جنگل‌ها

بهبود وضع تغذیه کودکان زیر5 سال

دست سازه هایی که به دست فراموشی سپرده شدند

اجرای فاز دوم پارک پرندگان آبزی

5 هزار و 200 قطعه بوقلمون 120 روزه در روانسر طعمه آتش شد

مسئولین!!! مردم مسئول می خواهند

وقتی مشکلات به حدی پیش پا افتاده می شود که دیگر به چشم نمی آید

شناسنامەو دوکتور عەبدۆلڕەحمانێ ڕەحمەتی:

اسخ های دکتر رحمتی به کاربران گروه تلگرام هم اندیشان.

استان کرمانشاه با 2 میلیون نفر جمعیت

دوشنبه شب به 11.26جلسه باشکوهی در منزل شخصی دکتررحمتی

شنبه شب 11.24 جلسه ای با شکوهی

دغدغه بازاریان و کسبه بازارچه مرزی جوانرود

امروز 11.24 دهمین جلسه ی بانوان حامی دکتر رحمتی

بایگانی
پنجشنبه, ۲۹ بهمن ۱۳۹۴، ۰۹:۴۷ ب.ظ

اجرای فاز دوم پارک پرندگان آبزی.

جوانرود هه وال، مدیر انجمن چرو (جوانه) شهرستان روانسر: در راستای تقویت صنعت گردشگری روانسر، اجرای فاز دوم پارک پرندگان آبزی(محیط امن قره سو) در دستور کار حامیان محیط زیست این شهرستان قرار دارد.

  مهندس محمد کریمی در گفتگو باجوانرود هه وال گفت:  در راستای حمایت از محیط زیست،جذب توریست و توسعه صنعت گردشگری،توسعه اقتصادی ، فاز دوم پارک پرندگان آبزی(محیط امن قره سو) با همکاری دوستان و همفکران حامی محیط زیست در دستور کار حامیان محیط زیست این شهرستان قرار دارد و امیدواریم بتوانیم در این زمینه نیز گانی موفق برداریم. 

 

مدیر انجمن چرو (جوانه) شهرستان روانسر تصریح کرد: رودخانه قره سو بعنوان قلب تپنده حیات دشتهای استان کرمانشاه چندین و چند سال است که از لحاظ آلودگی فیزیکی و شیمیایی و برداشت سود جویانه از منابع آبی زیر زمینی،سرچشمه و آب رودخانه مورد هجوم انسان گرفته است، به شکلی که از آن رودخانه پاک چیزی جز فاضلاب خانه ای فصلی باقی نمانده است.

 

وی افزود:  علاوه بر تخریب تقریبا صد درصدی پوشش جنگلی و گیاهی آن متاسفانه لطمه ای غیر قابل جبران به حیات جانوری قره سو وارد شده است ، به طوری که از دهها و شاید صدها گونه جانوری آن چیزی باقی نمانده است،انواع مرغ ابی،سگ آبی،ماهی،خرچنگ،مار،پرنده و گونه هایی که حتی در سطح جهانی نیز در خطر انقراض قرار دارند و قره سو آخرین زیستگاه طبیعی آنها بوده است که با این طرح  فرصتی پیش خواهد آمد که میراث کهن و حیات جانوری خود را بازیابد.

مهندس کریمی خاطر نشان کرد: انجمن حامیان محیط زیست روانسر ،  تصمیم گرفته است حداقل کار ممکن و اساسی لازم را در سرچمشه قره سو  یعنی سراب روانسر انجام دهد و محیط حفاظت شده طبیعی را جهت حفظ و نجات گونه های قره سو در داخل دریاچه پایین دست سراب روانسر ایجاد نماید در همین راستا  از تمامی سمن های محیط زیستی نیز تقاضا مینماید جهت ایجاد محیط امن قره سو با نقطه نظرات و کمک های خود ما را یاری نمایند.

وی در شرح مختصری از مشخصات طرح اظهار داشت: سطحی به مساحت300متر مربع در وسط دریاچه و در جزیره که در آن با ایجاد شبکه دالان های تو در تو در لایه های زیرین خاک بعنوان زیستگاه گونه های مختلف به شیوه کاملا مهندسی که توانایی  هدایت آب را نیز دارا می باشد ایجاد میشود که ایجاد چندین لایه لجن ، نی زار [پاپیرپس طبیعی قره سو]  و درخت های بید در مرکز جزیره و.... را شامل می شود  و همچنین ایجاد لانه های مخصوص انواع پرندگان بومی و مهاجر و قرار دادن انواع مختلف پرندگان آبزی(قو،فلامینگو و...) در محدوده حفاظت شده ، قرار دادن سیستم ایمنی آبی و امنیت الکترونیک ،  گروه مطالعه و مراقبت بهداشتی و زیستی نیز برای اجرای این طرح  در نظر گرفته شده است.

 

مهندس کریمی افزود:  انشاءالله  با اجرای این طرح شاهد ایجاد محیطی امن و  پوشش حفاظتی برای تمامی جانوران قره سو خواهیم بود و امیدواریم این طرح با کمک مردم  بتواند تا نجات قطعی قره سو ،گنجینه گهر بار حیات  آن را حفظ کند.

 

وی در ادامه با بیان اهمیت صنعت گردشگری در منطقه اورامانات اظهار داشت: ما  اعتقاد داریم که می توان با حفظ و احیای  طبیعت و محیط زیست و گونه های جانوری علاوه بر گرامیداشت این نعمات الهی

 

و ادای دین خود و محیط زیستی زیباتر و شاداب تر  موجبات توسعه فرهنگی و اقتصادی و تقویت صنعت گردشگری و توریسم منطقه  را نیز فراهم  آوریم.

 

وی خاطر نشان کرد: در سالها و ایام گذشته میانگین ماندن مهمانان در سراب روانسر تقریبا 20 تا 40 دقیقه بود ، اما اکنون با ایجاد پارک پرندگان آبزی، می توان گفت که این زمان به یک ساعت رسیده و اگر خانواده ای بچه دار باشند این زمان به یک ساعت و ربع و حتی بیشتر نیز می رسد که موجب رونق بازار سراب نیز خواهد شد.

 

کریمی یاد آور شد: بازدیدکنندگان سراب با نگاه به منظره ی پایین دست سراب برج عظیم و با شکوهی را خواهند دید که نماد و نشانی از معماری سنتی منطقه می باشد و به طرف آن جذب خواهند شد و به یقین بیش از 30 دقیقه از وقتشان را به تماشای این برج عظیم و معماری بومی آن و پرندگان مختلف ساکن در آن اختصاص خواهند داد و در نهایت به سمت مرکز اصلی خرید و بازار کشیده خواهند شد و این به معنی تزریق پول و درآمد به کسبه و بازار شهرستان خواهد بود که  با اجرای فاز دوم پارک پرندگان آبزی ، محل امن  قه ره سو  که بسیار وسیعتر و متنوع تر از فاز اول می توان به  نتایج بهتری در این زمینه دست یافت.

تصاویر تکمیلی: 
۹۴/۱۱/۲۹