وبلاگ رسمی دکتر عبدالرحمن رحمتی

تازه ترین اخبار پاوه وثلاث باباجانی و جوانرود و روانسر .....
بیوگرافی دکتر عبدالرحمن رحمتی
وبلاگ رسمی دکتر عبدالرحمن رحمتی

بیوگرافی دکتر عبدالرحمن رحمتی:
ایشان متولد ۱۳۵۲ در روستای دشه از توابع شهرستان پاوه می باشند، تحصیلاتش را تا مقطع راهنمایی در روستای زادگاهش و متوسطه را در شهر پاوه گذراند، پس از اخذ دیپلم در همان سال موفق به ورود به دانشگاه و تحصیل در رشته الهیات و معارف اسلامی شدند، ایشان برای ادامه تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد، رشته عمران را برگزیدند و این دوره را هم با موفقیت پشت سر گذراندند و عزم خود را باز هم برای ادامه تحصیل جزم کرده و هم اکنون دکترای مدیریت کسب و کار می باشند.
اهم فعالیتهای ایشان:
✅ تدریس در آموزش و پرورش.
✅ مدرس دانشگاه.
✅مدرس دوره های ضمن خدمت.
✅مدیر گروههای آموزشی در مقاطع دبیرستان و هنرستان.
✅ مدیریت پروژه های عمرانی در سطح استان کردستان و همدان.
✅رییس هیأت مدیره شرکت عمرانی سانا طرح.
✅پیمانکار سازه های بتنی و فلزی در سطح استان.
✅طراح و مجری برخی طرحهای عمرانی در استانهای فارس و اصفهان.
✅حضور و مشارکت فعال در برنامه های حمایتی و خیریه ای سازمان بهزیستی.
✅حضور و مشارکت فعال در برخی مؤسسات خیریه ای

کلمات کلیدی

بیانیه جبارمحمودی کاندیدای ردصلاحیت شده

جلسه ای برای بانوان با حضور جناب آقای دکتر عبدالرحمان رحمتی

کمک دو میلیاردو 980میلیون ریالی حامیان طرح اکرام به ایتام جوانرودی

هر یتیم روانسری از حمایت دو یا سه حامی نیکوکار بهره مند است

ام دکتر عبدالرحمن رحمتی به حامیان و هوادارانش

237 شعبه اخذ رأی در حوزه انتخابیه پاوه و اورامانات

رئیس هیات بازرسی بر انتخابات شهرستان؛

سه توجیهی مسئولین ستادانتخاباتی با گروسی

بیانیه دکتر عبدالرحمن رحمتی به مردم پاوه و اورامانات

یام گروه تلگرام دکتر عبدالرحمن رحمتی.

عضو شورای سیاستگذاری اصلاح طلبان کرمانشاه.

شورای روحانیت شهرستان پاوه

ریزگردها مدارس کرمانشاه را تعطیل کرد

زلزله 3.5 ریشتری تازه آباد را لرزاند.

تریبونی برای وعده ها

مراتع و آبخیزداری کشور

رئیس سازمان جنگل‌ها

بهبود وضع تغذیه کودکان زیر5 سال

دست سازه هایی که به دست فراموشی سپرده شدند

اجرای فاز دوم پارک پرندگان آبزی

5 هزار و 200 قطعه بوقلمون 120 روزه در روانسر طعمه آتش شد

مسئولین!!! مردم مسئول می خواهند

وقتی مشکلات به حدی پیش پا افتاده می شود که دیگر به چشم نمی آید

شناسنامەو دوکتور عەبدۆلڕەحمانێ ڕەحمەتی:

اسخ های دکتر رحمتی به کاربران گروه تلگرام هم اندیشان.

استان کرمانشاه با 2 میلیون نفر جمعیت

دوشنبه شب به 11.26جلسه باشکوهی در منزل شخصی دکتررحمتی

شنبه شب 11.24 جلسه ای با شکوهی

دغدغه بازاریان و کسبه بازارچه مرزی جوانرود

امروز 11.24 دهمین جلسه ی بانوان حامی دکتر رحمتی

بایگانی
سراب روانسر: رئیس سازمان جنگل‌ها، مراتع و آبخیزداری کشور به همراه تعدادی از مسئولان استانی و شهرستانی از طرحهای این سازمان در شهرستان روانسر بازدید کرد.

به گزارش سراب روانسر، خداکرم جلالی رئیس سازمان جنگل‌ها، مراتع و آبخیزداری کشور در حاشیه این بازدید ها گفت: جامع نگری و مشارکت مردم یک راهبرد اساسی در حوزه آبخیز است که در دستور کار این سازمان است.

 

 

 

 

وی با بیان اینکه در این موضع همه فعالیتها هماهنگ و با انسجام بیشتر صورت می گیرد افزود: توانمندسازی جوامع محلی می تواند منشا تحولات بسیار مثبتی باشد.

 

معاون وزیر جهاد کشاورزی اظهار داشت: به لحاظ شرایط اقلیمی ، نیازمندیهایی که در زمینه آب داریم و خشکسالی هایی که به طور مستمر در کشور اتفاق می افتد فعالیتهای آبخیزداری و آبخوانداری بسیار حائز اهمیت است و این مهم می تواند علاوه بر حفظ آب و خاک پیامدهای خشکسالی را کاهش دهد.

 

جلالی ادامه داد:  آب، خاک و هوا به عنوان عوامل اصلی بستر حیات و توسعه پایدار هستند و اگر درست مدیریت و حفاظت شوند یک امنیت اکولوژیکی را داریم که می توانیم در سایه آن به اهداف اقتصادی و اجتماعی برسیم.

 

رئیس سازمان جنگل‌ها، مراتع و آبخیزداری کشور اظهار داشت: آبخیزداری و آبخوانداری عواملی است که می تواند ما را در راستای توسعه پایدار هدایت کند.

 

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان کرمانشاه نیز گفت: طرح توسعه جنگل کاری اقتصادی در راستای طرح مدیریت جامع حوزه آبخیزداری و با مشارکت جوامع محلی و مشارکت مردم اجرا می شود.

 

مراد شیخ ویسی با بیان اینکه مردم نقش ویژه ای در توسعه درختکاری دارند افزود: در این طرح گونه های مثمر از قبیل بنه ، بادام  و گلابی وحشی کشت می شود.

 

وی اضافه کرد: رویکرد سازمان جنگلها و مراتع در زمینه حفاظت از منابع طبیعی یک رویکرد مشارکتی است و اعتقاد داریم که باید کارها را با مشارکت خود مردم انجام  دهیم.

 

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان کرمانشاه اظهار داشت: عرصه هایی که به صورت عرفی در اختیار مردم است انتظار داریم توسط خود مردم احیا و اقتصادی شوند و بر اساس دیدگاه اقتصادمقاومتی از این عرصه ها در زمینه اشتغال و توسعه درآمد مردم استفاده کنیم.

 

شیخ ویسی گفت: برای این عرصه ها زیرساختهایی از جمله کار آتش بر ، جاده سازی ، چاله کنی و تامین نهال  توسط سازمان جنگلها و مراتع انجام می شود

 

فرماندار شهرستان روانسر نیز بر توسعه و تجهیز امکانات مقابله با حوادث در این شهرستان تاکید کرد.

 

حسین ویسمرادی  با بیان اینکه بخش شاهو نقطه بحرانی این شهرستان در بحث آتش سوزی است، گفت: هر ساله در این مسیر شاهد آتش سوزیهایی هستیم که نیاز دارد با توجه به پوشش جنگلی و صعب العبور بودن این منطقه امکانات بیشتری به این شهرستان تزریق شود.

 

مسئولان از طرح آبخیز حوزه خراجیان با مساحت بیش از 11 هکتار بازدید کردند. در این طرح 14 هزار و 567 متر مکعب بند سنگی – ملاتی ، 24 هزار و 550 مترمکعب بند خشکه چین و گابیونی اجرا  و 50 هکتار نیز نهال کاری شده است.

 

در ادامه این بازدید مسئولان از طرح جنگلکاری اقتصادی شهرستان روانسر بازدید کردند. این طرح در یک هزار و 150 هکتار از پلاک های سلکان ، کانی باغ ، بانشله ، حسن آباد ، تبرگزین ، صادق آباد ، کانی خضران و بانشله اجرا شده است.

 

در این طرح 21 هزار اصله نهال از گونه های بنه ، گلابی وحشی ، زالزالک ، بادام و  توزیع شده است و یک تعاونی و 116 نفر از این طرح بهره برداری می کنند